Alege cel mai tare succes european pentru Steaua – FCSB după 1990! Tu trimiți meciurile de colecție ale roș-albaștrilor în marea finală și noi le vom scrie povestea!

Alege cel mai tare succes european pentru Steaua - FCSB după 1990! Tu trimiți meciurile de colecție ale roș-albaștrilor în marea finală și noi le vom scrie povestea!
  • Publicat:

Patru meciuri de poveste reușite de Steaua-FCSB în cupele europene vor merge în marea finală a succeselor românești în urma votului tău! Poți alege timp de două zile în sondajul din cadrul acestui material: de astăzi până marți, 3 septembrie, la ora 08:00. Vei contribui cu opțiunea ta dintre cele 20 propuneri pe care le-am selectat din totalul de 104 de succese europene ale roș-albaștrilor.

Campania noastră acoperă palmaresul echipelor românești în competițiile UEFA din 1990 până azi, așadar sistemul de referință utilizat îl reprezintă palmaresul european recunoscut de UEFA, unde Steaua și FCSB reprezintă un singur palmares. Totodată, în rezumatul nominalizărilor de mai jos a fost utilizată, de fiecare dată, denumirea echipei de la momentul partidei.

20 de succese nominalizate pentru roș-albaștri după 1990

În finala campaniei noastre, din luna septembrie, vei putea vota cele mai tari succese românești în cupele europene din 1990 până azi, alegând dintre 13 meciuri de colecție decise anterior de fani. Pentru a alcătui lista acestor 13 nominalizări vei vota întâi top succese pentru fiecare club / categorie de cluburi în parte.

De astăzi până marți trimiți în finală 4 meciuri de colecție reușite de Steaua-FCSB din cele 20 propuneri prezentate mai jos, fiecare cu câte un rezumat al meciului de colecție. Ai un singur vot, iar primele patru meciuri clasate în opțiunile publicului se vor califica în duelul cu succesele europene ale rivalelor roș-albaștrilor!

[poll id=”50″]

Remontada din 1993, cu recital Jean Vlădoiu în fața campioanei Croației

Primul succes de colecție vine pentru roș-albaștri din 1993, când Steaua București, după 1-2 pe teren propriu, învingea cu 3-2 la Croația Zagreb (Dinamo Zagreb de azi) și elimina granzii Croației din Liga Campionilor! Cu Emeric Ienei pe bancă și Stângaciu, Prodan, Gâlcă, Adrian Ilie sau Ilie Dumitrescu pe teren, campioana reușea să se califice în fața unei formații pregătite de emblematicul Miroslav Blazevic și care se baza pe fotbaliști precum Drazen Ladic, Goran Vlaovic, Igor Cvitanovic!

Vlaovic a deschis scorul în minutul 7 al partidei disputate la Ljubljana (Slovenia) iar misiunea părea compromisă. Doar că, până în pauză, Panduru a restabilit egalitatea (40) și a redeschis speranțele. La reluare, recital Jean Vlădoiu (foto sus)! „Dublă” în minutele 48 și 60, golul croaților (69) a încins lupta dar roș-albaștrii au gestionat admirabil finalul și pașii spre calificare!

Victorie de Champions League cu Didi Prodan în fața lui Paul Gascoigne

În grupele Champions League 1995/1996, acolo unde Steaua s-a duelat cu Juventus Torino, Borussia Dortmund și Glasgow Rangers, într-o grupă teribilă, succesul de la București cu scoțienii are o valoare aparte. Primul meci din această fază a competiției, una în care doar 16 cluburi europene aveau acces în acea epocă!

În Ghencea, echipa lui Dumitru Dumitriu, cu Stelea, Csik, Doboș, Pârvu, Răducan, Ad. Ilie ori Vlădoiu pe teren, s-a impus prin golul din minutul 85 al regretatului Daniel Prodan. Din minutul 76 se jucase „zece la zece”, fiind eliminați Militaru și McLaren. Campioana Scoției, pregătită de Walter Smith, era un team redutabil, cu Brian Laudrup, Ally McCoist, Andy Goram și… Paul Gascoigne! Titular și integralist în acest meci de referință!

Campioana Belgiei, „demolată” în Ghencea pe drumul spre grupele Ligii Campionilor

Sezonul următor în competițiile continentale, Steaua avea nevoie de victorie pe teren propriu după un 2-2 în Belgia ca să elimine Club Bruges și să intre iarăși în grupele Champions League. A făcut-o și cu stil! Condusă de două ori, a smuls totuși remiza în prima manșă. Acasă, în Ghencea, cu Gherasim, Baciu, Filipescu și Lăcătuș, a câștigat la scor de neprezentare, goluri Adrian Ilie (32 – penalty și 44), care a fost eliminat din minutul 56, și Roland Nagy (55).

No photo description available.

Cu Hugo Broos pe bancă, belgienii aveau la dispoziție un lot extrem de valoros, în care străluceau Eric Deflandre, Dirk Medved, Franky van der Elst, Gert Verheyen, Mario Stanic sau Robert Spehar.

Un 3-2 pe teren cu PSG la București pe nedrept umbrit ca succes de retur

Anul 1997 vine cu trei meciuri fantastice pentru Steaua la nivel continental, primul dintre ele poate pe nedrept uitat sub negura deznodământului din dubla manșă. Roș-albaștrii au pierdut 0-5 în returul cu PSG, dar la București au reușit o partidă și un rezultat memorabil, 3-2, devenit 3-0 după ce francezii îl utilizaseră pe suspendatul Fournier.

Pe banca lui PSG era fostul internațional brazilian Ricardo Gomes, iar la București au jucat conaționalul său Rai de Oliveira, Paul Le Guen și Alain Roche, Vincent Guerin, Patrice Loko ori Marco Simone! Cu toate astea, echipa lui Mihai Stoichiță a egalat în minutul 53 (penalty Iosif Rotariu) după ce fusese condusă din minutul 8, a făcut-o și a doua oară în minutul 70 (Dennis Șerban) iar reușita de 3-2 i-a aparținut lui Lăcătuș, în minutul 77! Pe teren, alături de marcatori, Ritli, Reghecampf, Răchită, Baciu, Militaru sau Roșu.

Fenerbahce cu Okocha și Recber, răpusă tocmai în Turcia!

„Coborâtă” în parcursul Cupei UEFA după eliminarea cu PSG, echipa roș-albastră a dat de Fenerbahce Istanbul. Cu experimentatul Otto Baric pe bancă și un lot în care se regăseau stranierii de top Elvir Bolic, Uche Okechukwu și Jay-Jay Okocha alături de fotbaliști reprezentativi ai Turciei precum Rustu Recber sau Tayfun Korkut. Dar și Sabin Ilie!

EXCLUSIV. Poveștile incredibile cu Damian Militaru, gloria Stelei! Trimis de Armată la mină, l-a băgat pe Simeone cu capul în reclame în Liga Campionilor!

După 0-0 la București, returul infernal de la Istanbul anunța o provocare complexă. Dar, în fața a peste 30.000 de fani adverși, Damian Militaru (10) – foto sus și Cristian Ciocoiu (44) au marcat pentru un scor excepțional la pauză, 2-0! Golul lui Bolic (63) a fost doar o umbră de nădejde pentru Fener, iar Steaua mergea mai departe!

Noaptea magică a lui Ciocoiu și foarfeca din 2-1 cu Aston Villa

După Fenerbahce, Steaua a eliminat și francezii de la Bastia pentru ca, în turul 3 al Cupei UEFA 1997/1998, să aibă în față Aston Villa! Echipă care terminase pe locul 5 în Premier League și care se baza pe nume precum Savo Milosevic, Dwight Yorke, Ian Taylor, Stanley Collymore ori Stephen Staunton!

Însă, în Ghencea, băieții lui Mihai Stoichiță au mai scris o pagină de mândrie stelistă. A fost, evident, seara lui Cristian Ciocoiu, vârful care a marcat în minutele 30 și 32. Al doilea gol, o foarfecă prin care băcăuanul s-a înscris în galeria eroilor peluzei roș-albastre pentru istorie! Reușita lui Yorke (55) a fost doar pentru fixarea scorului final, 2-1. Din păcate, la retur, Villa a câștigat cu 2-0, reușita calificării venind în minutul 86…

Eliminarea lui Lampard, Rio Ferdinand și Joe Cole după un 2-0 de vis în Ghencea!

În turul 3 al Cupei UEFA 1999/2000, încă o victimă de calibru din Anglia la București! De data aceasta și o calificare per total! În tur, Steaua a învins cu 2-0 pe West Ham, goluri Laurențiu Roșu (40) și Sabin Ilie (57), în vreme ce returul a însemnat un 0-0 pe „Upton Park” iar locul 5 din Premier League pleca acasă din competiție!

Sabin Ilie Steaua West Ham

Emeric Ienei revenise pe banca roș-albaștrilor, iar echipa de start din Ghencea, dincolo de marcatori, i-a avut pe Ritli, Reghecampf, Duro, Baciu, Miu, Bordeanu, Dănciulescu, Lincar și Ciocoiu, cu Luțu, M. Luca și Ogăraru intrând pe parcurs. West Ham, pregătită de emblematicul Harry Redknapp, s-a bazat pe nume uriașe ale fotbalului mondial. Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole, Paolo Di Canio!

Eliminarea lui Southampton după 1-0 la retur, golul izbăvitor al lui Claudiu Răducanu

Galeria succeselor cu britanici din epocă se încheie cu Southampton și un duel din 2003, tot în Cupa UEFA. Fusese 1-1 în turul din Anglia, iar echipa antrenată de Victor Pițurcă trebuia să forțeze calificare în Ghencea contra unei formații pregătite de tehnicianul scoțian Gordon Strachan și care îi alinia pe Kevin Phillips, James Beattie, Anders Svensson, Fabrice Fernandes ori Rory Delap.

Claudiu Răducanu a înscris golul izbăvitor în minutul 83 pentru un 1-0 final și calificarea Stelei pentru care au mai jucat, în acel meci, Hamutovski, Rădoi, Răchită, Mutică, P. Stoica, Fl. Dumitru, Paraschiv, Aliuță, Boștină, Oprița, Falemi, Diniță, Ogăraru.

Steaua îi bate pe Del Bosque, Pancu și Carew spre primăvara europeană

Ediția 2004/2005 din Cupa UEFA aduce două nominalizări, prima fiind o „treaptă”, iar a doua, încununarea amintirilor de aur din acel sezon! În grupele competiției, Steaua cu Walter Zenga antrenor le-a avut ca rivale pe Standard Liege, Athletic Bilbao, Parma și Beșiktaș Istanbul. Iar victoria cu turcii de la București rămâne memorabilă, fiind și cea care a adus, în economia grupei, calificarea spre primăvara europeană.

Beșiktaș, care câștigase primul meci cu 3-1 în fața lui Bilbao, era pregătită de legendarul Vicente del Bosque și propunea o garnitură impresionantă, cu John Carew, Daniel Pancu, Okan Buruk, Emre Asik, Ibrahim Akin. Doar că Neaga (3) – foto sus și Ciocoiu (19) au lovit rapid, eliminarea lui Oprița (78) a prilejuit doar golul de palmares al lui Akin (88) și Steaua mergea mai departe!

„Minunea” cu Valencia: 2-0 și calificare la penalty-uri în seara carierei lui Andrei Cristea

Calificarea Stelei în primăvara Cupei UEFA 2004/2005 a adus ca adversar Valencia, tocmai deținătoarea trofeului! A fost 2-0 pentru spanioli pe Mestalla dar la București, în Ghencea lui 24 februarie 2005, pe o mocirlă de… basm!, s-a scris scenariul unei nopți de neuitat. Eroul a fost Andrei Cristea, autorul dublei din minutele 50 și 71 care a dus confruntarea în prelungiri și apoi la penalty-uri. Unde Steaua a câștigat! Au ratat Dorinel Munteanu pentru ai noștri, respectiv Baraja și Di Vaio pentru Valencia!

Valencia lui Claudio Ranieri însemna, dincolo de cei foi fotbaliști care au greșit la penalty-uri, Aimar și Carboni, Rufete și Albelda, Palop și Xisco! La Steaua au jucat în partida excepțională Hamutovski, Ogăraru, Rădoi, Ghionea, P. Marin, Paraschiv, D. Munteanu, Dică, Oprița, An. Cristea, Diniță, Boștină, Baciu, Lovin.

4-0 cu Lens spre primăvara europeană a celei mai mari performanțe după 1990

Cumva firesc, trei din cele 20 de nominalizări roș-albastre în campania noastră provin din campania UEFA 2005/2006, când s-a obținut cea mai mare performanță românească în cupele europene după Revoluție, semifinale! Primul meci e și debutul din grupele acelei ediții, un 4-0 de vis în Ghencea cu Lens! Au marcat Iacob (13), Goian (16) și Dică (43 și 63), anunțând parcă: urmează să se scrie istorie!

Oleg Protasov era pe banca Stelei la acest triumf în fața unei formații care îi avea la dispoziție pe internaționalul francez Alou Diarra, pe Seydou Keita, viitorul jucător al Barcelonei, dar și alte vedete de mare valoare precum Jerome Leroy, Aruna Dinane, Nicolas Gillet, Charles Itandje, Assou-Ekoto.

Noaptea lui Bănel cu Betis Sevilla: 3-0 în Andaluzia pentru sferturi de finală UEFA!

În optimile de finală ale Cupei UEFA 2005/2006, după ce a eliminat Heerenveen, Steaua a remizat pe teren propriu cu Betis Sevilla, 0-0, în turul confruntării cu spaniolii care terminaseră pe locul 4 în Primera Division ca să ajungă în cupele europene! Returul din Andaluzia se anunța extrem de complicat, dar echipa pregătită de-acum de Cosmin Olăroiu s-a impus în stil de mare campioană!

A fost 0-0 la pauză, apoi Nicoliță a deschis scorul (54) iar emblematicul Joaquin a fost eliminat (60). Victoraș Iacob a făcut 2-0 (78) iar același Bănel a închis tabela în minutul 82 pentru o calificare fantastică! Betis era antrenată de Lorenzo Sera Ferrer, care anterior pregătise Barcelona, și se baza pe staruri precum Diego Tardelli, devenit ulterior internațional brazilian, stoperul Juanito care era internațional spaniol sau talentatul mijlocaș brazilian Edu.

Cel mai dulce egal pentru istorie: 0-0 care a eliminat Rapid din sferturile Cupei UEFA

Așa a fost să fie, să spunem. Steaua – Rapid în sferturile de finală ale Cupei UEFA 2005/2006. După 1-1 în Giulești, goluri Nicoliță (5) și Moldovan (50), returul s-a disputat pe Stadionul Național, cu 50.000 de români în tribune. Un duel captivant Cosmin Olăroriu vs Răzvan Lucescu, un 0-0 final care a dus roș-albaștrii în semifinalele competiției prin golul reușit în deplasare.

Meciul va rămâne fixat pentru totdeauna în istorie, cu atât mai mult cu cât marele succes a fost obținut, cum puțini își imaginau, tocmai în dauna unei rivale precum Rapid. Au jucat pentru Steaua în acel meci: Carlos, Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin, Oprița, Rădoi, Paraschiv, Nicoliță, Dică, An. Cristea, Neșu, Lovin, D. Bălan.

„Dubla” lui Vali Badea cu Standard Liege pentru grupele Champions League

Sezonul următor, 2006/2007, a însemnat încă o primăvară europeană pentru Steaua, cu două meciuri de colecție în drumul spre această performanță. Primul, decisivul pentru calificarea în grupele Champions League! Fusese 2-2 în deplasare cu Standard Liege în tur, iar campioana Belgiei deschide scorul din minutul 3 la București! Dar… a fost noaptea magică a lui Vali Badea!

Titularizat de Olăroiu în avanposturi, atacantul a punctat în minutele 36 și 51, pentru calificarea senzațională! Asta și pentru că la Standard Liege activau fotbaliști precum lusitanul Sa Pinto, sârbul Milan Jovanovic (ulterior la Liverpool), croatul Rapaic, americanul Onyewu, toți internaționali. Plus belgienii Marouane Fellaini, Eric Deflandre, Karel Geraerts, Steven Defour!

Legendarul „Du-te, Dică, du-te!” din 4-1 la Kiev în grupele Ligii Campionilor

Primul meci pentru Steaua în grupele Ligii Campionilor după eliminarea lui Standard și decisiv, după cum s-a văzut apoi, pentru calificarea în primăvara europeană de pe locul 3 în fața unor adversari precum Real Madrid, Olympique Lyon și Dinamo Kiev, a fost cel cu granzii Ucrainei. În deplasare, un episod de istorie păstrat prin strigătul comentatorului Costi Mocanu, celebrul: „Du-te, Dică, du-te!”.

A fost 4-1 pentru Steaua după ce Ghionea a deschis scorul (3), gazdele au egalat prin Rebrov (16) iar Vali Badea (24) și Dică de două ori (43 și 79) au consfințit un succes extraordinar. La Dinamo Kiev străluceau atunci stoperii brazilieni Rodolfo și Rodrigo, fundașul internațional Nesmachniy, ofensivul Rebrov ori portarul Shovkovskiy,

Când roș-albaștrii îi eliminau Harry Kewell și toate stelele Turciei

În 2008, cu Marius Lăcătuș antrenor, Steaua trebuia să treacă de Galatasaray Istanbul ca să se califice din nou în grupele Champions League. A fost 2-2 în Turcia, meci pe care roș-albaștrii l-au avut în mână conducând cu 2-0, iar returul din Ghencea scotea în față multe provocări. Pe de o parte, generația UEFAntastică era în schimbare. Rămăseseră Nicoliță, Rădoi, Neșu, Ghionea, P. Marin sau Ghionea, apăruseră Zapata, Dayro Moreno, Toja, Arthuro. Pe de altă parte, forța celor de la Galatasaray!

Turcii pregătiți de neamțul Michael Skibbe aveau stranieri sclipitori precum internaționalii Meira (Portugalia) și Linderoth (Suedia), brazilianul Lincoln, australianul Harry Kewell, vârful prolific Shabani Nonda. Lângă ei, o galerie de jucători turci de mare calitate: Arda Turan, Mehmet Topal, Hasan Șaș, Cetin Servet, Umit Karan! Însă golul lui Nicoliță (57) a scris povestea de 1-0 și eliminarea favoriților!

Două goluri de vis, o eliminare de neuitat: 2-0 și calificare la penalty-uri cu Ajax!

Primăvara europeană 2012/2013 din Europa League aduce încă două momente de aur ale istoriei roș-albastre. Primul, un retur aproape neverosimil cu Ajax Amsterdam la București, după 0-2 în prima manșă. Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Steaua a întors însă calificarea prin golurile lui Latovlevici (38) și Chiricheș (76), totul s-a dus în prelungiri și apoi la penalty-uri. Iar Ajax Amsterdam s-a dus… acasă!

Pe lângă marcatori, Tătărușanu, Râpă, Gardoș, Tatu, Prepeliță, Cristi Tănase, Adi Popa, Rusescu, Chipciu, Filip, Pârvulescu și Nikolic au contribuit din teren la succesul uriaș. Ajax era pregătită de Frank de Boer și îi avea în iarbă pe internaționalii danezi Eriksen, Poulsen, Schone, Fischer, plus belgianul Alderweireld, batavul Daley Blind, islandezul Sightorsson și finlandezul Moisander.

Nu e un mit: Steaua-Chelsea 1-0, cu Lampard, Torres, Terry, Oscar, Mata, Hazard…

După Ajax, în optimile de finală Europa League din 2013 a venit… Chelsea! Cu Rafa Benitez antrenor și fotbaliști de top mondial. Terry, Lampard, Hazard, Cech, Oscar, Mata, Fernando Torres, Ivanovic, Obi Mikel… Și totuși, la București, a fost 1-0 pentru Steaua! În turul confruntării, roș-albaștrii s-au impus prin golul din penalty al lui Raul Rusescu (minutul 34) și cu peste 50.000 de oameni alături pe Arena Națională!

Chiar dacă în retur a fost 1-3 și visul s-a frânt, asta deși Chiricheș egalase pentru 1-1 la pauză, marea victorie din tur trebuie valorificată la adevărata ei însemnătate. Șapte din jucătorii lui Chelsea de la București valorau, fiecare, la acel moment, peste 20 de milioane de euro! Cu Mata și Hazard undeva la 40 de milioane fiecare!

Nicolae Stanciu, „killer” de Praga pentru eliminarea unui nume greu

În preliminariile Ligii Campionilor 2016, după 1-1 la Praga, roș-albaștrii eliminau campioana Cehiei în retur, scenariu diferit față de cel din acest sezon, început în aceeași fază a competiției, cu același scor în deplasare, însă cu deznodământ amar. Atunci a fost 2-0 la București prin golurile lui Nicolae Stanciu (31 și 62), același fotbalist care marcase și pentru remiza din prima manșă!

La Steaua, pregătită tot de Laurențiu Reghecampf, mai evoluau Niță, Enache, Tamaș, Toșca, Pintilii, Hamroun ori Golubovic. În vreme ce Sparta Praga se baza pe un nucleu extrem de valoros de jucători autohtoni: Michal Kadlec, Martin Frydek, David Lafata, Jakub Brabec, Josef Sural, Borek Dockal.

FCSB – Lazio 1-0 cu Immobile, Felipe Anderson, Milinkovic-Savic și Inzaghi pe bancă

Singurul succes din cele 20 de nominalizări în care, la momentul producerii lui, aveam în uz denumirea FCSB vine din 2018, primăvara europeană Europa League. Cu Nicolae Dică devenit antrenor, roș-albaștrii învingeau cu 1-0, gol Gnohere în minutul 29, pe Lazio Roma! O formație pregătită de Simone Inzaghi și în care au jucat Martin Caceres, Lucas Leiva, Nani, Felipe Anderson, Immobile, Caicedo, Milinkovic-Savic!

Chiar dacă reuturul a însemnat eliminarea pentru FCSB, după un 1-5 fără comentarii, succesul de la București rămâne în picioare ca anvergură, indiscutabil. Iar performanța reușită cu Vlad, Benzar, Găman, Planic, Man, Budescu, Fl. Tănase e poate ultimul mare succes european pentru echipă, până azi!

[poll id=”50″]

Cine s-a calificat deja în finală și calendarul campaniei

Faza preliminară va supune la vot nominalizări pentru fiecare echipă / categorie de echipe în parte:

Din 4 septembrie până în 29 septembrie se desfășoară faza finală! În aceasta, cele 13 succese decise de tine vor fi prezentate de noi pe rând, într-un format de colecție, împreună cu dezvăluiri în exclusivitate din partea fotbaliștilor și antrenorilor care le-au produs. Astfel încât să poți vota după ce ai retrăit sau descoperit așa cum se cuvine povestea din spatele fiecărui succes!

Pe 30 septembrie vom afla împreună cel mai tare succes românesc în cupele europene din 1990 până azi și clasamentul complet decis de suporterii tuturor cluburilor!

Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Departamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
BREAKING! Doliu în trupa Proconsul! A murit Vali Petricenco
BREAKING! Doliu în trupa Proconsul! A murit Vali Petricenco
E scandal după ”lupta secolului”, Fury – Usyk! ”O mizerie absolută!”
E scandal după ”lupta secolului”, Fury – Usyk! ”O mizerie absolută!”
Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit-o mortal pe Beatrice, polițista de 23 de ani care mai avea doar 5 kilometri până ajungea acasă?! Nu el ar fi trebuit să fie la volanul mașinii în noaptea tragediei
Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit-o mortal pe Beatrice, polițista de 23 de ani care mai avea doar…
Horațiu Moldovan, spre Serie A! Serie impresionantă a lui Sassuolo, care defilează cu românul în poartă
Horațiu Moldovan, spre Serie A! Serie impresionantă a lui Sassuolo, care defilează cu românul în poartă
Andrei Ivan şi-ar putea face bagajele şi ar putea pleca de la Universitatea Craiova! Clubul cu care poate semna în această iarnă
Andrei Ivan şi-ar putea face bagajele şi ar putea pleca de la Universitatea Craiova! Clubul cu care poate semna în…
Gâlcă a câştigat din nou cu Craiova, dar a recunoscut:
Gâlcă a câştigat din nou cu Craiova, dar a recunoscut: "Presiunea rămâne. Există posibilitatea de a nu rămâne"
Singurul fruct care înlocuiește băuturile energizante. Se găsește în toate magazinele din România și 1 kg costă 7 lei
Singurul fruct care înlocuiește băuturile energizante. Se găsește în toate magazinele din România și 1 kg costă 7 lei
Scandal monstru după ce Aura Șova a câștigat Vocea României 2024. Acuzațiile dure au bombardat internetul: “Să vă fie rușine!”
Scandal monstru după ce Aura Șova a câștigat Vocea României 2024. Acuzațiile dure au bombardat internetul: “Să vă fie rușine!”
BANCUL ZILEI. Gigi Becali prinde pestisorul de aur:  - Sunt ăla cu 3 dorințe!
BANCUL ZILEI. Gigi Becali prinde pestisorul de aur: - Sunt ăla cu 3 dorințe!
Reacţia unui turist grec, venit la schi în
Reacţia unui turist grec, venit la schi în "satul lui Moş Crăciun" din România. Cât costă un skipass pentru o…
DOVADA că extratereștrii au venit pe Pământ! Tehnologia lăsată în urmă
DOVADA că extratereștrii au venit pe Pământ! Tehnologia lăsată în urmă
Românul care a câştigat aproape 1 milion de euro în mai puţin de o săptămână! Viaţa i s-a schimbat complet
Românul care a câştigat aproape 1 milion de euro în mai puţin de o săptămână! Viaţa i s-a schimbat complet
Cuplul BOMBĂ al finalului de an! Vedeta PRO TV s-a combinat cu un coleg
Cuplul BOMBĂ al finalului de an! Vedeta PRO TV s-a combinat cu un coleg
A murit un nume uriaș al României: A fost un vârf al generației sale. Drum lin, maestre!
A murit un nume uriaș al României: A fost un vârf al generației sale. Drum lin, maestre!
El este André, băiețelul de 9 ani ucis în atentatul din târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania. Mesajul sfâșietor al mamei sale
El este André, băiețelul de 9 ani ucis în atentatul din târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania. Mesajul sfâșietor al…
Din nou doliu în muzica românească! Artistul a murit înainte de Crăciun
Din nou doliu în muzica românească! Artistul a murit înainte de Crăciun
Cele mai bune jocuri ale anului 2024
Cele mai bune jocuri ale anului 2024
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea…
TOP 5 decorațiuni auto care te lasă fără talon. Mare grijă de montezi pe mașină
TOP 5 decorațiuni auto care te lasă fără talon. Mare grijă de montezi pe mașină
Adi Nartea, despre finalul de sezon Iubire cu parfum de lavandă și Crăciunul în familie. Ce tradiții respectă an de an | Exclusiv
Adi Nartea, despre finalul de sezon Iubire cu parfum de lavandă și Crăciunul în familie. Ce tradiții respectă an de…
×